top of page

Беризо без "личних информација" о бомбама у авионима

Директор аеродрома „Никола Тесла” у Београду Франсоа Беризо изјавио је да нема никакве личне информације у вези са лажним дојавама о бомбама на летовима Ер Србије на линији Београд - Москва и истакао да је безбедност летова први приоритет.


„Најважнији део нашег посла је да путовање са аеродрома 'Никола Тесла' буде 100 одсто безбедно”, рекао је Беризо одговарајући на питања новинара на београдском аеродрому.


Додао је да све службе које се суочавају са изазовом на руским авио-операцијама раде изузетан посао: „Свакодневно радимо најбоље”, истакао је Беризо.


Такође, навео је да је тужан због рата у Украјини и додао да ратове и оно што их прати нико не жели: „Током времена видећемо шта ће аеродрому 'Никола Тесла' тај изазов донети”, рекао је Беризо на питање о ефектима овог сукоба на пословање аеродрома.


Додао је да аеродром фокусиран на остварење својих развојних циљева и своје мисије да служи путницима и авио-компанијама. Он је са новинарима обишао нови проширени део Терминала Ц, који ће сутра бити свечано отворен, преноси Танјуг.

bottom of page