top of page

Бисери награда за животно дело

Пета годишња додела награда Удружења музичара џез, забавне и рок музике „Годум”, биће одржана 26. октобра, од 20.00 часова, у Установи културе „Вук” у Београду, а признање за животно дело биће уручено џез певачици Бисери Велетанлић.Награду за рок музику добија рок бенд „Партибрејкерс”, за поп музику ће освојити најпопуларнија музичарка целе године – Ана Ђурић Констракта, а међународној џез атракцији – саставу „Eyot” одлази награда за овај музички правац. Награђене младе снаге су чланови ЕЈО (Ethno Jazz Orchestra).


Као и до сада, награде ће добити и извођачи поп, рок и џез нумера које су по извештајима СОКОЈ и ПИ, такође референтних организација, биле најчешће емитоване у етру.


Биће додељене и повеље за посебан допринос музичкој и културној сцени – музичарима, новинарима и другима који су учинили да домаћа сцена добије своје заслужено место у јавности.


На пригодан начин колеге ће се опростити и од великих имена која су нас у претходној години нажалост заувек напустила (Корнелије Ковач, Милорад Џмерковић, Игор Старовић).

コメント


bottom of page