top of page

"Ер Србија" од данас лети и за Лондон и Беч

Национална авиокомпанија "Ер Србија", поред већ уведених летова за Цирих и Франкфурт, од данас је обновила и линије за британску и аустријску престоницу.


Компанија "Ер Србија" ће авионима А319 од данас имати лет за Лондон у 10.25 и за Беч у 18.50, објавио је београдски аеродром "Никола Тесла". Такође, "Ер Србија" ће летети и за Цирих у 12.40 и за Франкфурт у 17.30.

У продаји су карте за још две дестинације - Париз и Амстердам, за летове од 31. маја. До 14. јуна је за те дестинације предвиђен један лет недељно.

Поред тога, "Ер Србија" ће обновити комерцијалне летове до Њујорка 6. јуна, док ће од 13. јуна број прекоокеанских летова српске националне авиокомпаније бити повећан на два пута недељно. Национална авиокомпанија почеће у последњој недељи маја поступно обнављање летова до појединих дестинација у региону.

"Ер Србија" планира да обави први лет од Београда до Љубљане 29. маја, као прва авиокомпанија која се враћа на тај аеродром, а да затим током прве две недеље јуна, поред Љубљане, поново успостави саобраћај и до Подгорице, Тивта, Сарајева, Бањалуке и Скопља.

Српски авиопревозник ће обнављати редован путнички саобраћај у складу са одлукама регулаторних органа других држава. Компанија је најавила да ће на својим летовима примењивати све неопходне мере безбедности, у складу са највишим безбедносним и хигијенским стандардима, као и упутствима надлежних домаћих и међународних регулаторних тела.

bottom of page