top of page

"Књига на сајму, Сајам у срцу"

Манифестација „Књига на сајму, Сајам у срцу”, продајна изложба књига, за посетиоце је отворена од данас до 26. децембра, у Хали 2 Београдског сајма.


Љубитељи писане речи на крају године, а уочи великих празника - Нове године и Божића, настављају традицију и добијају могућност да остваре незаменљив доживљај у виду директног контакта са новим књижевним издањима и њиховим и ауторима. Посетиоци ће моћи на једном месту да сагледају овогодишњу домаћу понуду издања за све узрасте читалаца, и да, по најповољнијим ценама, обнове приватне колекције књига.

Како би, као организатор догађаја, Београдски сајам омогућио да се на сајму представи што већи број издавача и трговаца књигом и да би се пружила могућност за што шири круг посетилаца, понуђени су изузетно повољни услови за учешће излагачима и посетиоцима.

На позив за учешће одазвало се готово 100 учесника, а уз популарну цену улазнице од 100 динара очекује се да ће се Београђани и гости Београда радо одазвати позиву да посете ову манифестацију и годину заврше дружећи се са књигом.

bottom of page