top of page

Менцер: Лајкови у политици не значи много

Према Фидесовом директору комуникација, није нарочито важно ко од политичара колико лајкова има на друштвеним мрежама. Он наводи примере да су неки који су на тај начин стицали популарност, на изборима касније прошли неславно.



Тамаш Менцер је у емисији АТВ-а рекао да опозициони лидер Петер Мађар свакога дана говори о томе које информације има из седишта премијера, али да се увек се смеје на оно што тврди бивши муж Јудит Варге, "јер ништа од тога није истина".


На питање како је Мађар као лево опредељени политичар могао годинама да се крије у редовима Фидеса, директор комуникација Фидеса је одговорио: "На крају дана, сви се враћају кући, и Петар Мађар се вратио кући, лево".


Менцер је одговорио и на коментар једног од његових партнера у дискусији, да објаве Петра Мађара на Фејсбуку имају више лајкова од њега као директора комуникација:

„Петер Јакаб је такође мислио да ће на изборима победити онај ко добије лајкове, а онда није ни ушао у категорију оних који су се кандидовали на левичарским предизборима", рекао је Менцер.


Он је додао да није најважнији број лајкова, "већ чињеница да је Петар Мађар проратни, левичарски политичар, финансиран из иностранства". Поручио је да је "левичарска индустрија" већ једном упропастила државу, алудирајући на раздобље у коме је земљом управљала Социјалистичка партија (МСП).


bottom of page