top of page

Изложба о људском телу од 26. фебруара поново у Будимпешти

Updated: Feb 8, 2020

Изузетно популарна изложба "ТЕЛА - УНИВЕРЗУМ У НАМА", са ранијим, али и новим експонатима, поново стиже у Будимпешту 26. фебруара. Осмишљена је тако да детаљно прикаже структуру, различите улоге, сложеност, али и запањујућу јединственост функционисања људског тела

Изложба "ТЕЛА - УНИВЕРЗУМ У НАМА" биће отворена у изложбеном простору "Бална" у Будимпеште и посетиоцима ће омогућити детаљан преглед људског тела, од главе до пете: коштаног система, репродуктивних и дисајних органа, крвотока, екстремитета и људских органа.


Поставка се враћа у Будимпешту након 2008. и 2018. године, и то на простору од око 1500 квадрата. Овога пута биће изложена нова, јединствена тела, која никада раније нису виђена у Мађарској. Изложба приказује људско тело у различитим позама и акцијама, попут спортских активности.


Студенти медицине ће у свакој галерији водити посетиоце изложбе кроз свет људског тела, одговарати на питања и помагати им да разумеју функције органа. Бесплатне вишејезичне апликације за аудио-информације, такође ће бити доступне на лицу места као помоћ.

bottom of page